Rexík. Maľovaná čítanka - Szarf, Maria (Rexík, 2022)
Maľovaná čítanka je zbierkou štyroch veselých príbehov, v ktorých sú niektoré slová nahradené malými obrázkami. Vďaka tomu sa môžu aj najmenšie deti aktívne podieľať na čítaní a mať z toho ohromnú radosť. Zároveň je kniha vhodná aj pre začínajúcich samostatných čitateľov.Knižka rozširuje slovnú zásobu, zapája pozornosť, trénuje koncentráciu a buduje vzťah k samostatnému čítaniu.Sympatický psík s fliačikom sa stane obľúbeným spoločníkom vášho dieťaťa! Na jar sa spolu s Rexíkom vyberiete na túru do hôr, v lete strávite príjemné chvíle pri vode, na jeseň vysadnete na bicykle, no a v zime si postavíte snehuliaka.