Franklin sa bojí búrky - Bourgeois, Paulette, 1951- (Slová, 2024)
Franklin je už veľký chlapec. Sám si zaväzuje šnúrky na topánkach a počítať vie dokonca aj po dvoch. Pri pohľade na teplomer vie povedať, koľko je vonku stupňov, a každý deň sleduje aj barometer, aby sa mohol pripraviť na zmenu počasia. Prečo je to preňho také dôležité? Franklin sa totiž veľmi bojí búrky.Ako to dopadne, keď sa jedného dňa vyberie ku kamarátke Líške a pri hre s priateľmi ich na dvore zastihne búrka? Sú v domčeku na strome skutočne v bezpečí? Čo sú to vlastne blesky a prečo hrmí? Franklinovi kamaráti to vedia. Dozviete sa aj vy v ďalšej knižke zo série o obľúbenom hrdinovi Franklinovi.