Ježko a jeho kamaráti : tieňové hry - Rabčanová, Elena (Fortuna Libri, 2016)
Interaktívna knižka na podporu pozornosti a rozvoj predstavivosti detí. Pri čítaní knižky deti spolu s rodičmi postupne v tme spoznávajú zvieratká, ...