Cyklokultúra - Adamov, Marek, 1978- (vlastným nákladom autora, 2022)
Marek v priebehu jedného mesiaca poctivo mapoval svoje cyklo presuny medzi mestami a miestami, rozhovory s organizátormi nezávislých kultúrnych centier o ich začiatkoch a počiatočnom presvedčení, programe, ambíciách aj ich pandemickom fungovaní. Na sociálnych sieťach každým dňom spísal report doplnený o množstvo dokumentačných fotozáberov.