Moja prvá iskra : v ríši pocitov lásky - Zelyk, Iryna (FemaleForce, s.r.o, 2023)
Asi každý vie, aká je láska silná a intenzívna emócia, veď dokáže aj hory prenášať! Detské lásky sú veľkým míľnikom pri budovaní zdravých vzťahov v budúcnosti. Preto je podstatné, aby sa deti naučili tento pocit autenticky prijať a pochopiť ho. Ako každá skúsenosť aj táto prináša so sebou veľa otázok. Čo treba robiť, keď zažívam prvú iskru? Čo ak sa zaľúbim do niekoho, komu sa ja nepáčim? Prečo láska bolí? Prečo sa aj pravá láska niekedy skončí? Kniha inšpiruje dieťa aby venovalo viac pozornosti svojmu vnútru ako vonkajšku, a pravé tam hľadalo odpovede na svoje otázky a tak spoznalo skutočnú hodnotu lásky a nespochybňovalo svoju sebahodnotu.