Môj tajný jednorožec. [3. diel], Do výšok - Chapman, Linda, 1969- (Fragment, 2020)
Súmrakovo tajomstvo je prezradené. Zostane jednorožec aj naďalej v bezpečí?Súmrak síce vyzerá ako obyčajný poník, no zakaždým keď Laura vysloví slová čarovného zaklínadla, premení sa na jednorožca a spoločne lietajú oblohou Laurina kamarátka Jessica má doma vážne problémy, a tak dva týždne pred plánovanou svadbou svojho ocka radšej utečie z domu. Na to, aby jej Laura so Súmrakom pomohli, jej budú musieť prezradiť svoje starostlivo chránené tajomstvo. Dokážu Jessicu presvedčiť, aby im dôverovala, a ukázať jej, že aj jej život môže pripomínať lietanie v oblakoch?