Poklady pod snehom - St. John, Patricia Mary, 1919-1993 (Integrity Invest, s.r.o, 2024)
Je možné zmeniť minulosť a odpustiť druhým? Môžu sa z nepriateľov stať blízki kamaráti?Pôvabný a dojímavý príbeh od Patricie St. John nás zavedie do krásnej alpskej krajiny a ukáže nám, ako nádeje a priateľstvo dokážu prekonať aj tie najťažšie prekážky.Hlavní hrdinovia sa ocitnú v situáciách, keď musia čeliť strachu, osamelosti a ťažkostiam. Každý z nich musí nájsť tú svoju cestu odpustenia, dôvery, lásky a priateľstva. Svojou bohatou symbolikou a hlbokými emocionálnymi momentmi táto kniha inšpiruje čitateľov všetkých vekových kategórií, aby hľadali poklady nielen v okolí, ale aj v srdciach ľudí, ktorí ich obklopujú.Pripravte sa na nezabudnuteľnú cestu, kde sneh ukrýva viac než len zimnú krajinu skrýva príbehy, ktoré môžu zmeniť život.