Moje prvé emócie : Strach - Wolf, Tony; Barčák, Silvia (Moje prvé emócie, 2025)
Päť príbehov o mláďatkách a ich emóciách s ilustráciami Tonyho Wolfa. Príbehy deťom predstavia strach a vysvetlia im, ako sa táto emócia prejavuje a ako si s ňou môžu poradiť. Vhodné pre najmenších čitateľov. Obsahuje rozprávky: Myška a tma, Prvý let, Zlý sen, Na dne mora, Líštička sa stratila.