Slovenské pesničky : [obsahuje noty a akordové značky] - Křišťanová, Dita, 1980-; Izák, Martin; Izáková, Lenka (SUN, 2019)
Zahrajte si a zaspievajte najznámejšie slovenské ľudové pesničky, ako sú Sedemdesiat sukieň mala, Išla Marína, Neďaleko od Trenčína a i.Spevník je určený úplne všetkým, malým aj veľkým. Obsahuje noty a akordové značky. Tak nech sa vám príjemne spieva a hrá.