Moje prvé emócie : Radosť - Wolf, Tony; Barčák, Silvia (MATYS ; Bratislava, 2024)
Päť príbehov o mláďatkách a ich emóciách s ilustráciami Tonyho Wolfa. Príbehy deťom predstavia radosť a vysvetlia im, ako sa táto emócia prejavuje a ako si s ňou môžu poradiť. Vhodné pre najmenších čitateľov. Obsahuje rozprávky: Vitaj, teliatko!, Nové šaty pre žirafku, Nasnežilo, Zajačikova torta, Prekvapenie pre tučniaka.
Pre deti od 2 rokov
Keywords: rozprávky o zvieratkách; emócie; radosť; leporelá; čítame si spolu 0+