Jednorožec Thelma. [2. diel], je späť! - Blabey, Aaron, 1974- (Albatros, 2025)
Thelma zistila, že ju sláva vôbec neteší, a tak sa rozhodla opustiť svet reflektorov a falošného pozlátka. Jedného dňa zmizla a nikto nevedel kam. Fanúšikovia po celom svete mali zlomené srdce a chceli svojho JEDNOROŽCA SPÄŤ. Rozbehlo sa celosvetové pátranie.No a ako to nakoniec dopadne? Žeby sa Thelma predsa len rozhodla vrátiť sa na scénu vo veľkom štýle tak, ako si ju verní fanúšikovia pamätajú? V ružovej farbe, s rohom, trblietkami a úsmevom na tvári?