Joga na dobrú noc : cvičenie pre pokojný spánok - Gates, Mariam (Grada Slovakia, s.r.o. - Bambook, 2020)
Súbor cvičení z jogy pre malé deti - formou básničiek a uvoľňujúcich cvikov dieťa pripravia na ľahšie zaspávanie.