Knihomoľka [komiks] - Tung, Debbie (AKTUELL, 2025)
Knihomoli, radujte sa! Tieto okúzľujúce komiksy presne zachytávajú, aké je to byť až po uši zamilovaný do pevnej väzby. A mäkkej väzby! A elektronických kníh! A kníhkupectiev! A knižníc!Knihomoľka je skvelý darček pre čaj pijúcich, chrbty ovoniavajúcich, knihy hromadiacich knihofilov. Komiksy Debbie Tungovej spoznáte okamžite. Rozosmejú vás a zároveň dokonale zachytávajú myšlienky a návyky knižných fanatikov.Debbie Tungová je karikaturistka a ilustrátorka žijúca v anglickom meste Birmingham. Jej kresby o každodennom živote a o láske ku knihám a k čaju nájdete na webovej stránke Where’s My Bubble? (wheresmybubble.tumblr.com). Debbie je tiež autorkou komiksu Introvertka v hlučnom svete, ktorý bol v zozname odporúčaní mesačníka Oprah Winfreyovej, The Oprah Magazine. Jej komiksy zdieľajú okrem iných aj webové stránky Huffington Post, Bored Panda, 9GAG, Pulptastic a Goodreads.