Hádaj, ako veľmi ťa mám rád. [3. diel], Na jeseň - McBratney, Sam, 1943-2020 (Svojtka & Co, 2015)
Je jeseň. Zajačik a otecko vybehli do krásneho dňa. Vtom im vietor prinesie prekvapenie... Ako to dopadne? Očarujúci príbeh, krásne ilustrácie.Zajačik a otecko zajac sa hrajú s farebným lístím. Aké prekvapenie im priletí s jesenným vánkom? Veľké, tajomné a trochu strašidelné... Ako príbeh dopadne? To sa dozviete v tejto krásne ilustrovanej knižke pre najmenšie deti, ktorá je ďalším pokračovaním okúzľujúcich príbehov malého zajačika a jeho otecka. Príbehov, ktoré malé deti nielen zaujmú, ale aj všeličo nové naučia.