Hádaj, ako veľmi ťa mám rád. [2. diel], V lete - McBratney, Sam, 1943-2020 (Svojtka & Co, 2015)
Zajačik má veľmi rád leto, keď je všade navôkol veľa farieb. Čo myslíte, ktorá farba sa mu páči najviac?