Hádaj, ako veľmi ťa mám rád. [1. diel], Na jar - McBratney, Sam, 1943-2020 (Svojtka & Co, 2015)
Je jar. Zajačik rád skáče po lúke a pozerá sa, ako všetko okolo rastie a mení sa. Čo myslíte, príde na to, čo raz bude zo zajačika, ako je on?