Hádaj, ako ťa mám rád!. Budeš môj kamarát? - McBratney, Sam, 1943-2020 (Svojtka & Co., s.r.o, 2020)
Ocko zajac mal veľa práce, a tak sa zajačik s orieškovou srsťou vydal na dobrodružnú výpravu po okolí sám. Ale s kalužou a súťažením so svojím tieňom nie je vôbec žiadna zábava. A tak bežal ďalej. Dobehol až k Mračnej hore a vo vrese tam na neho čakalo prekvapenie - snehovo biely zajačik! Čarovná knižka s prekrásnymi ilustráciami rozpráva príbeh o priateľstve medzi dvoma malými zajačikmi.