Prísny zákaz otvárať! - Butschkow, Ralf, 1962- (Ikar, a.s. - Stonožka, 2022)
Túto knižku by si určite nemal otvárať! Prečo? Medvedík čistotný s priateľmi chce totiž utiecť zo zoo za každú cenu a pootvorená knižka je predsa skvelá príležitosť na únik! Niektoré zvieratká sa schovali do stodoly, kde je tma ako v rohu, iné si nafarbili srsť, aby zanikli a nikto si ich nevšimol. Podarí sa ti nakoniec odhaliť, kde sú všetky zvieratká?Zábavné interaktívne leporelo, ktoré prehĺbi detskú zvedavosť tlieskaj rukami, hľadaj zvieratká a hladkaj ich.