Ľudské telo : pozrite sa, ako vnútri vyzerá : preskúmajte najúžasnejší stroj na svete - svoje telo - Colombo, Luann (Svojtka & Co, 2010)
Autorka knihy Luann Colombo navádza deti, aby preskúmali ten najúžasnejší stroj na svete- svoje telo. Snaží sa im dokonale priblížiť jednotlivé funkcie, orgány a celé sústavy nášho organizmu, aby sa naučili, ako najlepšie využiť jeho možnosti vo svoj prospech. Každá strana obsahuje určitú časť tela alebo orgán, ktoré po poskladaní utvoria kompletné ľudské telo. Vhodné pre deti od 7 rokov.