Dogman : Pán bĺch. [5. diel] - Pilkey, Dav, 1966- (Vydavateľstvo SLOVART, spol. s r. o., 2025)
5. diel série Dogman (SK). Do mesta vtrhne nová zločinecká banda a šéf povolá do akcie svojho najlepšieho poliša Dogmana. Ten sa po menšom zdržaní spôsobenom naháňaním veverice pustí do riešenia problému. Do boja s gangom BLCHA sa k nemu spolu mačiatkom Pickom a robotom AD-HD pridá aj veľmi nepravdepodobný spojenec - Pico, najhorší kocúr na svete. Dokáže sa však Pico vzdať pomsty a postaviť sa na stranu spravodlivosti? Zdroj: Martinus