Dusty : Záchranca v núdzi. [9. diel] - Andersen, Jan, 1956- (Fragment, 2025)
Keď sa Karlotina kamarátka Nuria po narodeninovej oslave na lesnom ihrisku nevráti domov, Paul vie, čo musí urobiť. Spolu s Dustym sa vydá zmiznuté dievča hľadať. Ale ani skúsený stopár Dusty spočiatku nič nenájde. Polícia má vážne podozrenie, že dievča nastúpilo do cudzieho auta a uniesli ho. Paul a jeho kamarátka Alex však tejto teórii neveria, Nuria by totiž nikdy nič také neurobila! Neďaleko lesa sa navyše nachádza nebezpečný močiar... Koľko času im ešte ostáva?