Verity : psychotriler - Hoover, Colleen, 1979- (Lindeni, 2025)
Slávna spisovateľka Verity Crawfordová nedokáže po ťažkej autonehode dopísať svoju najúspešnejšiu knižnú sériu. Vydavateľstvo požiada o jej dokončenie málo známu autorku Lowen Ashleighovú, ktorá na pokraji finančného krachu prijíma životnú pracovnú ponuku. Prichádza do domu Crawfordovcov, aby si preštudovala a pretriedila roky Veritiných poznámok a nápadov v nádeji, že nájde dosť materiálu na napísanie knihy. V chaotickej pracovni nečakane odhalí Veritinu autobiografiu, ktorú nemal nikdy nikto čítať. Strana za stranou odhaľuje desivé tajomstvá, šokujúce priznania a spomienky. Pred Lowen sa zrazu objavuje celkom nová, hrozivá bytosť, temnejšia než samotné postavy z Veritiných trilerov. Kto v skutočnosti je Verity Crawfordová? A sú mrazivé tiene v dome naozaj len tieňmi? Myslíte si, že viete, ako sa to skončí? Znovu sa zamyslite...