Jak lépe využít čas strávený s dětmi : hry pro rodiče a dítě ve věku od 3 do 12 let - Warner, Penny (Nápady - hry - tvořivost, 2004)
Kniha obsahuje náměty na hry a zábavné činnosti, které pomohou čtenářům využít chvíle strávené s dětmi co nejlépe. Tak se i doba v autě, v koupelně nebo v kuchyni, na procházce nebo při nemoci stává časem zábavy a rozvíjení schopností a dovedností dětí. Současně tyto hry pomohou rodičům vytvářet srdečné vztahy s dětmi a dětem pomohou poznávat hodnoty, které pro ně budou důležité po celý život. Každý popis hry zahrnuje doporučený věk, seznam potřebných pomůcek a materiálu, přínos hry - hodnoty, které přináší, schopnosti a dovednosti, které hra rozvíjí a možné náměty pro další zábavu.