Svet pod hladinou - Macfarlane, Tamara (Ikar, a.s. - Stonožka, 2025)
Pod vodou sa skrýva mnoho tajomstievPonorte sa do tajuplných hlbín temných jazier, morí a oceánov. Objavte potopené mestá aj čudesné tvory opradené legendami a zoznámte sa s ich fascinujúcou históriou. Navštívte pestrofarebné koralové útesy, hlbokomorské priekopy či polárne oblasti.Kniha Svet pod hladinou spája fikciu s fantáziou, oddeľuje fakty od mýtov a odhaľuje najzaujímavejšie tajomstvá, ktoré obklopujú legendárne tvory.