Atlas oblohy : najvýznamnejšie mapy, mýty a objavy vo vesmíre - Brooke-Hitching, Edward (Ikar, 2023)
Toto pozoruhodné dielo s napínavými príbehmi a krásnymi ilustráciami skúma fascináciu ľudstva oblohou v rôznych časoch a kultúrach a predstavuje mimoriadnu kroniku obrazotvornosti a objavovania kozmu.