Odpověď rakovině: nedám ti nikdy šanci : velmi jednoduché způsoby, jak zabránit nejhoršímu a neonemocnět z chemoterapie - Sharma, Hari; Mishra, Rama K.; Meade, James G. (Triton, 2007)
Kniha ponúka odporúčania na odvrátenie a prevenciu rakoviny. Obsahuje rad praktických návodov a techník ako zdravo žiť a nedať šancu tejto zhubnej chorobe. Medzi iným sa dozvieme: prečo a ako nás posilní ranné jablko dusené s klinčekmi, prečo je zelenina s fytolátkami takým dobrým bojovníkom, prečo je kurkuma protirakovinová v celosti, ako si pripraviť protirakovinovú stravu, ako a prečo si odvyknúť od cukru napr. pomocou Gymnema sylvestre. Dozvieme sa niečo o blahodarnosti spánku, detoxikácii, jóge, meditácii, tiež o pozitívnej emócii a zvýšení imunity; a to všetko v súlade so západnou medicínou i tradíciami ajurvédy.