Liečenie prírodnými šťavami : liečivé účinky ovocia a zeleniny - Richter, Johan (EKO-KONZULT, 2007)
Kniha odkrýva tajomstvo čerstvých štiav z ovocia a zeleniny. Informuje, aký význam majú jednotlivé vitamíny, minerály a iné látky pre organizmus, a kde sa nachádzajú. Dozvieme sa ako, čím a čo odšťavovať – konkrétne 73 druhov ovocia a zeleniny, a to súčasne s informáciou o obsahu živín a energetickej hodnoty. Dostaneme odpoveď, ako liečiť šťavami širokú paletu cca170 najbežnejších chorôb alebo si zlepšiť svoju vonkajšiu krásu. Zaradené sú tu aj návody na detoxikáciu a vitalizáciu organizmu. Nechýbajú recepty vyše 80 koktejlov pre malých i veľkých, včítane alkoholických. Celkove tu nájdeme 328 receptov nápojov pre všetky príležitosti.