Mé dítě má autismus : příběh pokračuje - Pátá, Perchta Kazi, 1980- (Pro rodiče, 2008)
Publikace Mé dítě má autismus - příběh pokračuje je volným pokračováním knihy Mé dítě má autismus. Opět se setkáváme s malým Matyáškem, který má autismus, a spolu s ním a jeho maminkou procházíme každodenními situacemi. Všímáme si, jak probíhá výchova a vzdělávání dítěte s autismem, ukazujeme postoj rodiny a nového partnera. Stejně jako v předchozí publikaci přinášíme příběhy, které humornou formou ilustrují život autistického dítěte. Kniha je doplněna o názory a nejčastější dotazy rodičů dětí s autismem a o komentář psychiatra MUDr. Petra Krekuleho, CSc.