Revizní operace totálních náhrad kyčelního kloubu - Landor, Ivan; Vavřík, Pavel, 1951-; Gallo, Jiří; Sosna, Antonín, 1943- (maxdorf jessenius, 2012)
Predkladanú rozsiahlu monografiu vytvoril autorský kolektív zložený z popredných českých ortopédov 1. Ortopedickej kliniky LF UK v Prahe. Pozostáva z 21 kapitol a je koncipovaná ako sprievodca ortopéda od príčin, cez operačné návody až po riešenie prípadných ďalších komplikácií. Monografia Revizní operace totálních náhrad kyčelního kloubu predstavuje prínosné dielo ortopedickej literatúry, ktoré by nemalo chýbať v knižnici žiadneho ortopéda