Revizní operace totálních náhrad kyčelního kloubu - Landor, Ivan; Vavřík, Pavel, 1951-; Gallo, Jiří; Sosna, Antonín, 1943- (Praha : maxdorf jessenius, 2012)
Predkladanú rozsiahlu monografiu vytvoril autorský kolektív zložený z popredných českých ortopédov 1. Ortopedickej kliniky LF UK v Prahe. Pozostáva z 21 kapitol a je koncipovaná ako sprievodca ortopéda od príčin, cez operačné návody až po riešenie prípadných ďalších komplikácií. Monografia Revizní operace totálních náhrad kyčelního kloubu predstavuje prínosné dielo ortopedickej literatúry, ktoré by nemalo chýbať v knižnici žiadneho ortopéda
Bibliogr. odkazy
Register
Keywords: reoperácia -- metódy -- vybavenie prístrojové a nástrojové; artroplastika s totálnou endoprotézou bedrového kĺbu -- metódy -- vybavenie prístrojové a nástrojové -- účinky nežiaduce; protéza bedrová -- účinky nežiaduce; kosť stehenná -- patológia -- chirurgia; výkony chirurgické operačné -- metódy; fraktúry kostí; infekcie; dysplázia kosti, fibrózna; poranenia nervového systému; cievy krvné; operácie revízne