Duševné poruchy detí : prehľad vybraných psychických porúch u detí a adolescentov : príručka je určená pedagogickým pracovníkom a profesionálom pomáhajúcich disciplín - Šuba, Ján (Bratislava : Liga za duševné zdravie, 2011)
Brožúrka sa zameriava na význam spolupráce medzi detským psychiatrom, rodinou a školou pri podpore psychického zdravia detí. Poukazuje na úlohu učiteľa ako kľúčového partnera v identifikácii psychických ťažkostí, podporovaní rovnováhy a sebavedomia dieťaťa a uľahčení návratu do školského prostredia. Publikácia prináša praktické informácie a odporúčania, ktoré majú učiteľom pomôcť citlivo a diferencovane pristupovať k deťom so psychickými problémami.
Názov z obalu
Obsahuje biografické údaje o autorovi
Obsahuje bibliografie
Keywords: výchova dieťaťa; poruchy duševné; príručka