Dermatovenerologie - Štork, Jiří, 1954- (Galén, 2013)
Autori učebnice okrem toho, že zoznamujú čitateľov s novými poznatkami v dermatovenerológii, kladú dôraz na logiku diagnostiky kožných ochorení, na praktickosť, prehľadnosť, pochopiteľnosť a zrozumiteľnosť textu. Päťstostránková publikácia obsahuje vyše 400 farebných obrázkov, množstvo schém a tabuliek. Obrázková dokumentácia pochádza prevažne z archívu dermatovenerologickej kliniky 1. Lekárskej fakulty Univerzity Karlovy v Prahe a Všeobecnej fakultnej nemocnice v Prahe. Kniha je doplnená aj o Receptár, v ktorom sú uvedené bežne používané a vyskúšané prípravky na liečbu dermatovenerologických ochorení. Jednotlivé stránky publikácie sú doplnené o marginálie, ktoré sprehľadňujú zložitý text, umožňujú rýchlu orientáciu v texte a pre študentov sú tiež výbornou pomôckou pri opakovaní