Zlyhanie farmakoterapie. Možnosti prevencie - Kriška, Milan, 1940- (SAP, 2015)
Publikácia sa zaoberá príčinami neúčinnosti farmakoterapie a možnosťami jej predchádzania. Autorský kolektív pod vedením Milana Krišku analyzuje faktory ovplyvňujúce terapeutický efekt liekov, vrátane individuálnych biologických odlišností pacientov, chýb v predpisovaní a nedostatočnej adherencie k liečbe. Kniha ponúka praktické odporúčania pre zdravotníckych pracovníkov s cieľom zlepšiť účinnosť farmakoterapie a minimalizovať riziká spojené s jej zlyhaním.