Diagnostika a terapie duševních poruch - Dušek, Karel; Večeřová-Procházková, Alena (Psyché, 2015)
Najnovšia odborná publikácia týkajúca sa diagnostiky a terapie duševných porúch predkladá lekárom, klinickým psychológom a všetkým pracovníkom, ktorí sa zaoberajú problematikou duševných porúch, dokonalý prehľad o diagnostickom procese, symptomatike, syndromológii a nozológii duševných porúch. V ďalšej časti publikácie nájdu podrobné informácie o terapii duševných porúch, o hlavných smeroch a metódach psychoterapie, psychofarmakoterapii, biologickej terapii a psychiatrickej rehabilitácii a socioterapii