Diagnostika a terapie duševních poruch - Dušek, Karel; Večeřová-Procházková, Alena (Praha : Grada Publishing, 2015)
Najnovšia odborná publikácia týkajúca sa diagnostiky a terapie duševných porúch predkladá lekárom, klinickým psychológom a všetkým pracovníkom, ktorí sa zaoberajú problematikou duševných porúch, dokonalý prehľad o diagnostickom procese, symptomatike, syndromológii a nozológii duševných porúch. V ďalšej časti publikácie nájdu podrobné informácie o terapii duševných porúch, o hlavných smeroch a metódach psychoterapie, psychofarmakoterapii, biologickej terapii a psychiatrickej rehabilitácii a socioterapii
Bibliogr. odkazy
Register
Keywords: poruchy duševné -- diagnostika -- terapia; diagnostika; stavy patologické, príznaky a symptómy; terapeutika -- metódy; psychoterapia; psychofarmaká; obmedzenie fyzické; terapia biologická; rehabilitácia