Farmakoterapie v těhotenství a při kojení : průvodce pro každodenní praxi - Vachek, Jan, 1981-; Tesař, Vladimír, 1957-; Zakiyanov, Oskar, 1973-; Maxová, Kateřina (Moderní farmakoterapie, 2016)
Druhé vydání obsahuje kromě řady dalších aktualizací všechny přípravky, které přišly na trh v období od uvedení prvního vydání. U každého léčiva je uvedeno hodnocení jeho bezpečnosti v těhotenství a při kojení včetně komentáře. Závěrečná část knihy obsahuje stručný přehled doporučených léčiv u některých častých onemocnění a stavů, s nimiž se setkáváme v každodenní praxi u těhotných a kojících žen. Uveden je i přehled uznávaných online i tištěných literárních zdrojů. Text doplňují četné praktické rady, tipy a doporučení pro každodenní praxi. Kniha je určena praktickým lékařům, gynekologům, internistům a dalším ambulantním i nemocničním specialistům, ale i farmaceutům. Na vzniku knihy se podíleli přední odborníci z různých oborů medicíny s dlouholetou zkušeností s péčí o těhotné a kojící ženy.