Príručka z oftalmológie / 2. časť - Oláh, Zoltán, 1931-2025; Furdová, Alena, 1963-; Krásnik, Vladimír; Štefaničková, Jana (Vysokoškolské skriptá, 2017)
Učebnica je určená na štúdium a prípravu ku skúške z oftalmológie v pregraduálnom aj postgraduálnom vzdelávaní. Skriptá slúžia aj ako doplnok pri praktických cvičeniach, ktoré absolvujete na Klinike oftalmológie na Lekárskej fakulte UK v Bratislave.