Príručka z oftalmológie / 2. časť. - Oláh, Zoltán, 1931-2025; Furdová, Alena, 1963-; Krásnik, Vladimír; Štefaničková, Jana; Univerzita Komenského v Bratislave. Lekárska fakulta (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2017)
Učebnica je určená na štúdium a prípravu ku skúške z oftalmológie v pregraduálnom aj postgraduálnom vzdelávaní. Skriptá slúžia aj ako doplnok pri praktických cvičeniach, ktoré absolvujete na Klinike oftalmológie na Lekárskej fakulte UK v Bratislave.
Bibliogr. odkazy
Skratky
Keywords: oftalmológia; choroby očné; učebnica