Diferenciální diagnostika v gynekologii - Čepický, Pavel, 1951- (Diferenciální diagnostika, 2016)
Šestý díl z ediční řady Diferenciální diagnostika je publikací určenou lékařům všech odborností. Kapitoly jsou věnovány diferenciální diagnostice pánevních bolestí u žen, těhotenství, poruchám menstruačního cyklu a vulvovaginálnímu dyskomfortu. Jednotlivá pojednání připravil přední český specialista na gynekologii a porodnictví ve spolupráci se všeobecným praktickým lékařem.