Diferenciální diagnostika v gynekologii - Čepický, Pavel, 1951-; Herle, Petr (Bratislava : RAABE, 2016)
Šestý díl z ediční řady Diferenciální diagnostika je publikací určenou lékařům všech odborností. Kapitoly jsou věnovány diferenciální diagnostice pánevních bolestí u žen, těhotenství, poruchám menstruačního cyklu a vulvovaginálnímu dyskomfortu. Jednotlivá pojednání připravil přední český specialista na gynekologii a porodnictví ve spolupráci se všeobecným praktickým lékařem.
Bibliogr. odkazy
Keywords: choroby urogenitálne ženské; diagnostika diferenciálna; bolesť panvová; komplikácie v gravidite; poruchy menštruačné; choroby ženských pohlavných orgánov; u ženského pohlavia; príručka