Gauč alebo šťastie - Pastierová Čarná, Lucia; Molnár, Maroš (IKAR, 2020)
Kondičného trénera Maroša Molnára pozná celé Slovensko z televíznych obrazoviek, kde v relácii Extrémne premeny pomáhal chudnúť obéznym ženám aj mužom. Teraz prichádza s motivačnou knihou Gauč alebo šťastie, aby pohodlných postavil z gaučov, kde uvelebení čakajú na zázrak, a umožnil im nájsť skutočné šťastie v zdravšom životnom štýle. Maroš svojím nasadením, príbehom a sériou účinných cvičení inšpiruje a odovzdáva skúsenosti, nadobudnuté rokmi, ktoré strávil s profesionálnymi športovcami, ale aj trénovaním bežných klientov. V knihe sa dozviete o jeho spolupráci so slovenskými a svetovými športovými hviezdami, ale aj o detstve v Žiari nad Hronom či o krásnom vzťahu s manželkou Zuzanou. Nájdete v nej aj viac ako stopäťdesiat cvikov, ktoré sa môžete naučiť robiť správne, tak aby vás nič nebolelo a cítili ste sa fit bez ohľadu na vek či váhu. A nechýbajú stravovacie odporúčania a tipy. Nie každý má možnosť cvičiť s Marošom Molnárom naživo, ale vďaka tejto knihe môže mať každý jeho rady poruke a meniť sa deň čo deň. Tak čo si vyberiete - gauč alebo šťastie?