Orálna a maxilofaciálna chirurgia v kocke : otázky a odpovede - Czakó, Ladislav; Vavro, Michal; Šimko, Kristián (Bratislava : HERBA, 2022)
Publikácia je rozdelená na časť s otázkami, tvorivými ilustráciami a na časť s odpoveďami. Popri otázkach s možnosťou označenia jednej alebo viacerých správnych odpovedí je kapitola s tvorivými ilustráciami, kde riešiteľ musí svoje odpovede vyriešiť pomocou grafického znázornenia. Správne odpovede a grafické riešenia sú uvedené v samostatnej kapitole na konci publikácie. Uvedené rozdelenie umožní samotestovanie jednotlivých tém v tomto odbore. Orálna a maxilofaciálna chirurgia v kocke má slúžiť najmä pregraduálnym študentom lekárskych fakúlt v odbore zubné lekárstvo, lekárom v postgraduálnej príprave na certifikačný študijný program dentoalveolárna chirurgia a lekárom v špecializačnej príprave na maxilofaciálnu chirurgiu.
Bibliogr. odkazy
Keywords: lekárstvo zubné; chirurgia ústnej dutiny; otázky a odpovede; učebnica