EKG stručně, jasně, přehledně - Hampton, John R.; Hampton, Joanna; Landa, Leoš (Praha : Grada Publishing, 2022)
Publikace slouží k úplnému pochopení metody, která je součástí prakticky všech vyšetření v klinické medicíně. Odborníkům – lékařům, ale i nelékařskému zdravotnickému personálu, kteří EKG používají, pomáhá jednoduše a přímo rozpoznat normální a abnormální EKG nálezy. Kniha klade důraz na stručnost, praktičnost a přehlednost. Ke knize je přiloženo jako bonus EKG lineál (pravítko). Publikaci ocení kardiologové, internisté, praktičtí lékaři i lékaři ostatních odborností, především ale medici a také zdravotní sestry.
Register
Terminologický slovník
Keywords: elektrokardiografia; techniky diagnostické kardiovaskulárne; diagnostika; lekárstvo interné; príručka