Kdo je šťastný - je i zdravý - Novotný, Petr, 1947- (Zdraví, 2022)
Autor pečuje o psychicky strádající a těžce nemocné, jimž se nemoc po úspěšné klasické léčbě vrátila, takže ztrácejí víru v uzdravení. Jeho klienti, především středního věku, bývají dlouhodobě stresování např. v partnerství, ve svých profesích nebo selháním při vylepšování světa, bližních i nejbližších. Zabývá se také zdravými a věkově pokročilými, kteří byli už ve středním věku spokojeni se svou profesí, se svými dětmi a partnery, žili ze dne na den a spokojovali se s tím, co jim samo spadlo do klína. K lepšímu měnili jen sebe, což autor nepovažuje za až tak velkou dřinu.