Rekurence venózního tromboembolismu : současný přístup k sekundární prevenci hluboké žilní trombózy a plicní embolie - Holý, Martin (Monografie (Edícia nakladateľstva Geum), 2022)
Dovolujeme si Vám představit nejnovější publikaci z naší řady pro lékaře. Jedná se o monografii MUDr. Martina Holého, jejíž odborné recenze se ujala doc. MUDr. Debora Karetová, CSc. Autor zde nabízí pohled praktikujícího odborníka ze všech podstatných úhlů na problematiku prevence venózního tromboembolismu.