Rekurence venózního tromboembolismu : současný přístup k sekundární prevenci hluboké žilní trombózy a plicní embolie - Holý, Martin (Semily : Nakladatelství GEUM, 2022)
Dovolujeme si Vám představit nejnovější publikaci z naší řady pro lékaře. Jedná se o monografii MUDr. Martina Holého, jejíž odborné recenze se ujala doc. MUDr. Debora Karetová, CSc. Autor zde nabízí pohled praktikujícího odborníka ze všech podstatných úhlů na problematiku prevence venózního tromboembolismu.
Bibliogr. odkazy
Resumé
Skratky
Keywords: tromboembolizmus venózny; prevencia sekundárna; trombóza žilová; embólia pľúcna