Manuál pre prácu primárneho pediatra - Prokopová, Elena; Chrenka, Branislav (A-medi management, 2022)
Manuál obsahuje informácie ako vyšetriť dieťa prichádzajúce z Ukrajiny. Pred vstupom do našich škôl a škôlok musíme zhodnotiť ich zdravotný stav, anamnézu, niektoré majú závažné základné ochorenia, potrebujú pokračovať v liečbe. Je dôležité poznať ich očkovací status. Tejto téme je venovaná prvá časť manuálu. Ďalšími témami manuálu sú: pôrod doma a čo ďalej, dilatácia dutého systému, bolesť na hrudníku v detskom veku, manuál pravidiel preskripcie v ambulancii pediatra.