Bylinky na imunitu : posilnite svoj imunitný systém divokými liečivými rastlinami, bobuľami a orechmi - Ritter, Claudia, 1968- (Grada Slovakia s.r.o, 2023)
Zmobilizujte obranyschopnosť svojho tela pomocou ochrannej sily liečivých rastlín z miestnej prírody a vlastnej záhrady – od vitamínového ostružinového želé cez obklady z púpavy ako detoxikáciu pečene až po sparený koreň čakanky, ktorý je určený špeciálne pre zdravie črevnej flóry. Od skúsenej alternatívnej lekárky Claudie Ritter sa v knihe dozviete, ako bioaktívne zložky našich 20 najsilnejších byliniek posilňujú imunitný systém: od prevencie až po šetrnú samoliečbu infekcií. Kniha obsahuje množstvo praktických rád o zbere a spracovaní, viac ako 100 receptov vhodných na každodenné použitie z kuchyne odborníka a množstvo informácií o črevnom zdraví, gemmoterapii (liečenia pomocou tinktúr, výťažkov z pukov rastlín a výťažkov z bylín) a zázračnej zbrani, tzv. Oxymelu – fermentovanom sirupe na podporu imunity.