Jak snížit krevní tlak přírodní cestou - Ritter, Claudia, 1968- (KAZDA, 2023)
Snižte svůj krevní tlak pomocí bylinek, homeopatik a důležitých živin. Vše, co potřebujete vědět o nejrůznějších příčinách hypertenze a možných důsledcích této civilizační choroby. Chutné recepty pro hypertoniky od snídaně po večeři a tipy na zmírnění zátěže organismu.