Cukrovka : jak ji zvládnout a léčit : recepty na léčivé přípravky a pokrmy z rostlin, ovoce a zeleniny, které mají antidiabetický účinek - Svitko, Jelena (Alexander Giertli - Eugenika Pbl, 2023)
Až neuvěřitelné množství receptů na chutná, zdravá jídla, ale rovněž na různé léčivé přípravky. To vše z obrovského množství rostlin; od bylinek přes plody keřů či stromů až po zeleninu a ovoce. Příroda je jako lékárna. Ať už na louce, v lese či na březích řek anebo ve vlastní zahradě – všude najdete potřebnou pomoc i inspiraci pro skvělou výživu. Recepty jsou uspořádané podle toho, která rostlina (nebo její část) tvoří jejich základ.